IMAGINI DIN SATELIT, DEZVĂLUITE ACCIDENTAL DE NASA, DOVEDESC MANIPULAREA VREMII

TRIMITE PRIETENILOR

În ultimii ani, asistăm la modificări serioase din punct de vedere climatic. Ploi torenţiale, vânturi puternice, căderi masive de zăpadă, secetă, uragane, cutremure, alunecări de teren. Singura explicaţie pe care o primim este încălzirea globală a planetei, iar posibilitatea folosirii fenomenelor meteo ca armă şi manipularea acestora în interes propriu par a fi pură ficţiune. Câteva imagini din satelit, dezvăluite accidental de NASA, dovedesc manipularea vremii sau cum poate fi  manevrată o tehnologie capabilă să schimbe vremea oriunde pe planetă.

Chemtrails sau manipulatorii vremii prin HAARP, legătura dintre operațiunile guvernamentale sub acoperire și efectele pe care acestea le pot avea asupra vremii, nu pot fi aruncate public, doar ca teorie a conspirației în prezent. Iată acum, imaginile satelitare ale NASA care au dezvăluit ceea ce se numește „dovada șocantă a ingineriei climatice”, priviți cum norii iau forma undelor ELF cu care sunt bombardați:

Aproape de coasta de est a Australiei

Potrivit lui Dane, regiunile de coastă ale Africii sunt un focar pentru eforturile de geoinstrumentare, în ciuda faptului că sunt menționate în mass-media doar ca rezultatul „prafului” din aer. Dane citează acest extras dintr-un articol Fox9 News: „În prezent, o mare parte din Golful Mexic și părți din Caraibe au o temperatură ușor mai ridicată decât temperaturile normale ale oceanelor, care ar contribui în mod normal la dezvoltarea tropicală. Dar în atmosferă există atât de mult praf și aer uscat, încât furtunile se sufocă înainte să înceapă.”

Coasta de vest a Africii

Africa de Vest

Unii presupun că tehnologia de geoengineering poate – și este deja folosită – să manipuleze sisteme de furtună mai mari, cum ar fi uraganele. De fapt, astfel de acuzații au fost deja îndreptate către uraganul Matthew, sugerând că „fluctuațiile” din fotografia furtunii de mai jos arată „valuri, unde” în concordanță cu transmisiile puternice de „radio-frecvențe / microunde și aerosoli atmosferici”. Chiar dacă acest lucru este adevărat și chiar dacă este executat cu intenții bune, care sunt consecințele neintenționate ale jocului de-a Dumnezeu cu vremea?

Coasta Californiei

Potrivit lui Dane, după mai mult de 65 de ani de intervenție climatică, s-a făcut un foarte mare rău sistemelor de susținere a vieții (împreună cu nenumărate alte forme de distrugere antropogenetică a biosferei) : „Inginerii climatici par să încerce acum să folosească aceleași metode de intervenție care au provocat daunele prima oară, pentru a atenua daunele produse deja. Nu există nici o logică în această ecuație.

În această fotografie, Dane ne arată modul în care transmisiile de frecvențe radio pot afecta formarea norilor „prin pulverizarea metalelor grele conductive din punct de vedere electric” (tehnic, mai întâi apar cu câteva zile înainte de această operațiune avioanele care împrăștie chemtrails, pentru a îmbiba atmosfera cu metale grele, agenți patogeni, substanțe chimice nocive, etc., apoi are loc emisia puternică de unde radio, pe frecvențe specifice și ochit asupra zonei unde trebuie să se formeze turbulența, n.b.):

 În următoarea fotografie, Dane subliniază faptul că norii s-au format în apropierea unei stații HAARP, care a generat tiparele norului cu aspect unic:

Recentele furtuni din România au fost sigur create artificial, ca făcând parte din războiul climatologic asupra țării noastre. În aceeași zi când a avut loc furtuna teribilă din Timișoara și vestul țării, la Brașov era o zi superbă, dimineața, cerul senin perfect și cald. Apoi au început să treacă avioanele și să împânzească cerul cu chemtrails, de aproape nu se mai vedea soarele, după care către seară a început furtuna.

Citeşte mai mult pe burebista2012.blogspot.com


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.