Imagini EXTRAORDINARE! Cum arata cel mai mare cal din lume! Are peste 2 metri mananca enorm, aproximativ cat 4 vaci si bea exact 190 de litri de apa

TRIMITE PRIETENILOR

Poate multi dintre noi suntem obisnuiti cu cainii pe care i-am vazut in filme sau in viata reala, aceia care de cele mai multe ori nu depasesc inaltimea unui om stand in picioare. Totusi in Statele Unite ale Americii exista doi dintre cei mai mari cai din lume si sunt cu adevarat colosali.

Remigton este unul dintre ei, cu o inaltime de exact 203.2 cm, iar in comparatie cu stapana lui pare de pe alta planeta. Pana si potcoavele lui sunt facute pe comanda pentru ca nu sunt unele normale, copita calului fiind si ea uriasa. Mananca enorm, aproximativ cat 4 vaci si bea exact 190 de litri de apa pe zi si cantareste 1,400 kilograme.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks