În timp ce Pavel Abraham are nevoie de 3 ore pentru a-și număra cei 600.000.000 milioane reprezentând pensia nesimțită, românii de rând abea adună bani pentru facturi

TRIMITE PRIETENILOR

Toți cei care se simt sfidați de Pavel Abraham, care încasează lunar 600 milioane lei vechi pensie, vă rugăm să distribuiți acest articol. Mulțumim!

Jigodiile nenorocite, care timp de 30 de ani s-au aflat la conducerea acestei țări au avut ca primă grijă să își treacă ca venituri lunare, sume exorbitante pe care românul de rând și le-ar dori, ca un câștig la loto, măcar odată în viață. Unul dintre cei care cu nerușinare și nesimțire sfidează românul de rând, care trudește din greu pentru a-și plăti facturile, este Pavel Abraham, care lunar încasează 6 sute milioane lei vechi. Rezultă că acest nesimțit, trebuie să cheltuiască 20 milioane lei vechi pe zi.

Acest individ are o prezență aproape Cotidiană la România Tv, unde „tună și fulgeră” să l-i se mărească pensiile românilor cu 40%. Noi putem spune că, la ora actuală, statul român are „de întreținut” 200.000 de nesimțiți, gen Pavel Abraham, la care se adaugă și alți nesimțiți cu „salarii speciale”. Dacă acestor indivizi le-ar fi plătite pensiile în raport cu, contribuția la bugetul asigurărilor sociale, ar rămâne suficienți bani pentru a plăti majorarea pensiilor cu 40%, pentru  românii de rând.

Din banii încasați ilegal de cei care și-au acordat singuri tot felul de privilegii, ar putea fi triplate și subliniem triplate și alocațiile copiilor. Pentru aceste motive merită să schimbăm actuala clasă politică și putem face acest lucru pe data de 6 decembrie. Reiterăm rugămintea de a distribui acest articol, ca o luare de poziție față de cei care, din munca românilor își permit venituri care sfidează orice logică a bunului simț.

Sursa: Gazetacivica.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.