Începe să fie sinistru. Un boxer mediocru termină liceul seral la 24 de ani si devine Președintele Federației Române de Box, Vicepreședinte la Comisia Comunicații și Tehnologia Informației a PARLAMENTULUI ROMÂNIEI

TRIMITE PRIETENILOR

Un boxer mediocru termină liceul seral la 24 de ani. E muncitor necalificat și apoi lucrează pentru niște firme de pază extrem de dubioase cu acționari cu legături care duhnesc a interlopi. Intră în PSD și se umple de funcții și sinecuri. Termină o facultate de sport la 41 de ani și pe lângă sinecurile de partid este și patron de club sportiv, antrenor, vicepreședinte de federație și arbitru și mai face și 8 ani consultanță de management la o firmă de IT care căpușează la greu statul. Face cursuri care de care mai dubioase și un master care nu are nici un sens. Nimic, dar nimic nu are legătură cu IT-ul deși toate sunt făcute în cei 8 ani de consultanță. Este suspendat pe viață din boxul amator pentru că trei dintre sportivii lui fură dintr-un magazin din Chicago. Toate firmele unde a lucrat până acum au datoriii la stat cumulate de zeci de milioane. Afaceri dubioase cu terenuri și o casă de bun simț (sigur are grijă de săraci în ea) de 480 de metri pătrați. Devine consilier de ministru pe sport și apoi director de firmă de salubritate, că doar e un fel de Leonardo Da Vinci al Social Democrației.

Totuși Vasile Cîtea este Președintele Federației Române de Box, Vicepreședinte la Comisia Comunicații și Tehnologia Informației a PARLAMENTULUI ROMÂNIEI, Secretarul Executiv al PSD Iași, Președinte la Asociația Județeană, propietar de club de box și Deputat. Mai direct se oprișează pe noi, băi fraierilor, care după ce am studiat ca niște cretini, am muncit pe bune zeci de ani și am crezut că există o brumă de decență vom asista ca niște mari boi cum Vasile ăsta va ajunge iarăși în Parlament. Cum în 2018 termină și cursurile de “Securitate și bună guvernare” (doamne, ce glumă sinistră) al nenorocirii ăleai de Colegiu al lui Oprea e foarte probabil ca smardoiul cu legături cu interlopi să se pregătească de Ministerul Apărării.

Pe larg

Nea Vasile e fost boxer. La 21 de ani se apucă de liceu pe care îl termină la seral la 24 de ani cu chiu cu vai. Ca boxer nu prea a câștigat nimic important și până să fie lovit de duhul PSD-ist este un neica nimeni, muncitor. Se angajează în 1993 la o firmă de pază. Onestă, de tip PSD-ist, are datorii la stat de peste 3.500.000 RON. Duhul social democrat îl lovește în 1995, la 32 de ani. Devine în același an Director General la altă firmă de pază care apare în multe scandaluri legate de rețele de interlopi, spălare de bani și cam toate nenorocirile posibile la care te poți gândi când vine vorba de o firmă foarte dubioasă de pază cu legături directe cu mafia din Republica Moldova. Găuri de milioane, multe milioane de Euro la bugetul de stat. Anul următor devine șef la tineretul PSD-ist, la 33 de ani, și apoi secretar PSD zonal. Următorul pas este consilier local.

Nea Vasile e deja “cineva” are clubul lui de box care “ajută” când e nevoie. Pricepe că PSD-ul este cea mai bună cale de a te îmbogăți, așa că la 41 de ani termină facultatea de sport și are deja funcții de funcții prin partid că sunt anii 2000 și smardoii sunt la mare căutare. Setea de diplome nu se oprește aici și mai face rost de câteva rapid. Face și un master la sociologie la București (abia aștept să-i citesc lucrarea) în timp ce mai face și un curs la Iași și oferă consultanță în Management la una dintre cele mai nenorocite firme de IT care au existat, implicată și ea practic în toate tipurile de scandal pe care mi le pot imagina.

E și vicepreședinte la Federație și arbitru și antrenor de box prin țară și străinătate. În anul 2007, când făcea toate cele de mai sus, a fost suspendat din boxul amator pentru că trei boxeri supravegheați de el au furat dintr-un magazin în Chicago. Cum a ajuns un boxer să facă 8 ani management la o firmă de software este una dintre întrebările cele mai drăguțe care se pot pune lui nea Vasile căci doar el și Dumnezeu pare a fi peste tot. După consultanța asta firma are datorii de 32.681.854 RON la stat, lucru care îl ajută, firesc, să își ia un Lexus. Și apoi să devină consilier al ministrului sportului și imediat după asta, desigur accidental, Președintele Federației Române de Box. Ca să nu stea degeaba mai devine și Director la firma de stat de salubrizare a Iașului, și ea faimoasă prin corupție. Apoi devine deputat și restul.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10223838675657955&set=a.3883125719751&type=3&theater


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.