Într-o lume din ce în ce mai vulgară, tu fii o femeie elegantă!

TRIMITE PRIETENILOR

Într-o lume cu sânii pe-afară, tu rămâi cu hainele pe tine!

După cum observi, dragă femeie, din ce în ce mai multe femei au început să înlocuiască rochia elegantă cu niște cârpe scurte, au înlocuit educația cu botox și silicon, au înlocuit perseverența cu sex în schimbul unor beneficii. Cu alte cuvinte, vulgaritatea ia loc, încetul cu încetul, eleganței de altă dată.

Probabil că nici bărbații nu mai sunt ce au fost, dar nici femeile nu se mai fac așa cum erau pe vremuri.
Totuși, tu, femeia inteligentă, alege să fii elegantă în această lume. Încearcă, măcar pentru tine, să fii ceea ce noi, bărbații cu capul pe umeri, am numi un model și ne-am dori în dreapta noastră.

Alege în continuare acea rochie elegantă care-ți vine până puțin deasupra genunchiului și lasă bucățile acelea de material, și așa insuficient pentru a-ți acoperi câtuși de puțin ceea ce doar bărbatul tău ar trebui să vadă.

Alege în continuare să te educi, câte puțin în fiecare zi, astfel încât conversațiile cu tine să fie de neuitat. Avem nevoie de femei inteligente, în caz contrar vom fi invadați de creiere siliconate. Și, nu, noi ăștia inteligenți, nu ne dorim să stăm de vorbă cu o astfel de femeie.

Alege să muncești, să perseverezi, să evoluezi în domeniul tău indiferent de care ar fi acela – vânzător, casier, bancher, funcționar public, medic sau o altă profesie. Nu îți juli genunchii pentru o poziție mai bună. Nu-ți pierde demnitatea, căci, Doamne, avem atât de multă nevoie de femei demne, femei pe care să le respectăm cu sfințenie! Știu că e mai greu să muncești pentru a ajunge sus decât s-o sugi pe sub vreun birou. Dar, la final, ghici cine va fi mândră de realizările sale?

Alege să nu urmezi turma de femei care se îndreaptă încet, dar sigur, către un eșec memorabil. Uită-te-n oglindă și alege ceea ce este mai bine pentru tine. Nu te îngrijora dacă te depășește o femeie care a ales vulgaritatea – odată cu vârsta, vulgaritatea devine grețoasă, pe când inteligența rămâne o valoare. Ține minte aceste lucruri!

Într-o lume din ce în ce mai vulgară, tu fii o femeie elegantă!


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.