Irina Tanase, adusa la DNA. Surse: Fosta iubita a lui Dragnea trebuie sa explice de unde a avut 350.000 de euro pentru investitii imobiliare

TRIMITE PRIETENILOR

Irina Tanase a ajuns vineri dimineata al DNA pentru a fi audiata, a anuntat Sorin Rosca Stanescu, un sustinator al fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Dragnea s-a despartit recent de Tanase, acuzand-o pe aceasta de infidelitate.

UPDATE Irina Tanase a stat la sediul DNA timp de 20 de minute. Ea a dat o declaratie intr-un dosar de coruptie.

„Aceasta noua cauza, care se poate transforma intr-un dosar penal in toata regula, este legata de uriasele investitii imobiliare pe care Irina Tanase le-a facut pe parcursul anului precedent. Este posibil ca procurorii sa doreasca sa ia urma banilor. Suma vizata este de peste 350.000 de euro”, sustine SRS.

Liviu Dragnea s-a despartit in luna decembrie de Irina Tanase.

„Pentru a pune capat tuturor speculatiilor si povestilor cu iz telenovelistic pe care le vedem in aceste zile si care, pentru unii, par mai interesante chiar decat situatia dezastruoasa in care se afla tara, voi face doua precizari:

1. Viata personala a oricui ar trebui sa ramana privata. Din respect pentru familia mea si pentru romanii care au probleme serioase in aceste vremuri, nu ma voi apuca sa imi comentez relatiile si alegerile personale. Nu ma caracterizeaza, n-am facut-o niciodata si nu o sa incep acum. Exista schimbari in viata fiecaruia si exista decizii. Ce pot garanta este ca eu imi asum intotdeauna deciziile luate, asa cum am facut-o si in viata politica. Stiu bine ce fac si de ce si intotdeauna iau decizii spre mai bine”, a anuntat Dragnea. 

Liviu Dragnea s-ar fi despartit de iubita sa Irina Tanase, a anuntat in decembrie presa tabloida. Cel vinovat ar fi nimeni altul decat Codrin Stefanescu, cel mai apropiar colaborator al lui Liviu Dragnea.

Informatia a fost publicata de Click si Cancan.”Surse demne de incredere au confirmat pentru Click! ca Liviu Dragnea (59 de ani) si Irina Tanase (28 de ani) s-au despartit”, scrie Click.

”Da, sunt despartiti acum, dar nu stiu daca e o despartire definitiva, ea spera ca nu. Totul s-a intamplat din cauza geloziei, nu are legatura cu vreun fost iubit”, a dezvaluit o sursa din anturajul celor doi pentru Click.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici sa se apere. Nimeni nu poate sa ia legatura cu el, nici macar copiii lui, toata lumea este ingrijorata. Irina este nevinovata, nu i-a gresit cu nimic si il iubeste. Cineva din anturaj nu ii doreste impreuna si a facut tot posibilul sa se bage intre ei. Liviu nu mai vorbeste nici cu cei mai apropiati prieteni. Nu asculta pe nimeni, doar pe omul acesta”, a comntinuta sursa.

Cancan scrie ca tocmai Codrin Stefanescu este cel care a bagat fitile in relatia dintre Dragnea si Irina Tanase: ”Este unul dintre apropiatii lui Dragnea, dar multi il suspecteaza ca a facut el niste manevre, a bagat niste fitile in tot scandalul asta mocnit”.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.