Italia, moldoveni înjunghiați de un ucrainean, dispută despre războiul început de Rusia

TRIMITE PRIETENILOR

Doi moldoveni au fost înjunghiați, zilele trecute, de un cetățean ucrainean. Totul s-a întâmplat în Brescia, în parcarea unui supermarket, iar conflictul ar fi început de la războiul dintre Rusia și Ucraina.

Cei doi moldoveni, de 53 și, respectiv, 42 de ani, se aflau în parcarea unui supermarket Penny Market din via Lamarmora din Brescia.

Potrivit primei reconstituiri făcute de carabinieri, în timpul unei disputei cu un ucrainean pe tema războiului dintre Rusia și Ucraina, bărbatul ucrainean a scos un cuțit.

Atacatorul l-a tăiat pe unul dintre moldoveni pe un obraz, iar pe celălalt la gât. Moldovenii răniți au fost transferați la spital. Bărbatul de origine ucraineană a fugit și este încă căutat de carabinieri, scrie brescia.corriere.it, citați de stiridiaspora.ro. 

Cu doar câteva ore mai devreme, un episod asemănător avusese loc între doi șofer de camion, în zona de service Sebino Est de pe A4.

Un ucrainean de 48 de ani din Donbass, pro rus, de 34 de ani, a fost internat si supus unei intervenții chirurgicale. Atacatorul a fost arestat și transferat la închisoarea din Bergamo.

Zilele trecute, un român de 32 de ani a ajuns în atenția polițiștilor, după ce a atacat un moldovean, care purta o șapcă cu drapelul Rusiei.

Sursa: Gazetaromaneasca.com


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.