Ludovic Orban anunta patru ani de pace politica dupa alegeri si o sansa cum nu a mai avut Romania in istorie. ”Sa devenim tigrii Europei”

TRIMITE PRIETENILOR

Premierul Ludovic Orban declara ca, dupa alegerile parlamentare, vor urma patru ani de “pace politica” si oportunitati pe care Romania nu le-a mai avut in istorie, aceasta fiind, in opinia sa, o sansa pentru romani sa devina “un fel de tigrii ai Europei Centrale si de Est”, scrie Agerpres.

“Mai avem putin pana in 6 decembrie, cand vor fi alegeri pentru Parlament, dupa care vom urma patru ani de pace politica, vom avea patru ani fara alegeri. Nu numai ca vom avea patru ani de pace politica in care vom putea conlucra, pentru ca nu mai bate la usa nicio competitie electorala care sa scoata din noi dorinta de a lua fata celorlalti, dar va fi o perioada in care Romania va avea oportunitati cu care nu s-a mai intalnit in istoria sa recenta si chiar in istoria sa. Atat oportunitati legate de pozitia geostrategica, cat si oportunitati legate de miscarea economiei mondiale, cat mai ales oportunitatile care vor fi create de posibilitatea de accesare a unor resurse financiare cum nu am mai accesat de-a lungul timpului, si aici este vorba de peste 80 miliarde de euro numai din fonduri europene (…) Cred ca acesti patru ani pot sa reprezinte pentru Romania o evolutie spectaculoasa care sa ne plaseze in randul celor mai dezvoltate tari la nivel european, cel putin sa devenim un fel de tigrii ai Europei Centrale si de Est”, a spus porban, sambata, la Arad.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.