Mama băiețelului din Dâmbovița, ucis de patrupedul familiei, sfâșiată de durere. Femeia susține că animalul era blând: „Până și hoții mi-ai mângâiat câinii!” Cum s-a intamplat tragedia. Informatii cu impact emotional

TRIMITE PRIETENILOR

Un băiețel de 6 ani a fost u.cis de câinele familiei, un ciobănesc. Acum, mama copilului trăiește un coșmar și se află într-o continuă stare de șoc. Femeia nu își explică ce s-a întâmplat, pentru că îi patrupedul nu a dat dovadă de viole.nță până în prezent, susține ea.

După ce fiul i-a fost u.cis de unul dintre câinii familiei, mama băețelului de 6 ani nu-și revine din șoc. Femeia din Dâmbovița varsă acum lacrimi amare și susține că nu s-ar fi așteptat niciodată la o asemenea tragedie. Îndurerată, a declarat că îl considera blând pe animalul care i-a sfâșiat copilul.

Femeia susține că niciunul dintre cei 17 câini ai familiei, dintre care 4 ciobănești, nu au dat dovadă de agresivitate până la tragicul incident.

„Nu îmi explic de ce Dumnezeu mi-a luat copilaşul. Au venit hoţii peste noi de mai multe ori şi acum câinii au stat în permanenţă deschişi. Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii. Sunt îngrozită de ce s-a întâmplat. Noi iubim animalele. Avem inclusiv în casă. Erau doar mari, dar nu s-a întâmplat până acum niciodată nimic. Copilul în permanenţă a fost supravegheat, însă astăzi pur şi simplu aşa s-a întâmplat.”, a declarat mama băiețelului, Raluca Bâzganu, pentru Observator.

Luni dimineață, copilul de 6 ani a mers în curtea din spatele casei pentru a stinge un bec ce lumina o anexă. Acela era locul în care se aflau și cei 17 câini ai familiei, iar unul dintre ciobănești s-a năpustit asupra băiețelului și l-a mu.șcat de gât.

Tatăl a fost cel care și-a găsit fiul într-o baltă de sân.ge și a chemat ambulanța. Din păcate, medicii nu au mai putut să-l salveze pe micuț.

„Era în stop cardiorespirator, avea leziuni multiple la nivelul corpului, plăgi profunde la nivelul gâtului. A fost resuscitat, dar, din păcate, fără rezultat.”, a declarat Corina Corneanu, medicul de pe ambulanță.

În urma tragediei, părinții a decis să eutanasieze cei patru câini ciobănești.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.