MARCELA FOTA, DETALII DUREROASE DIN ZIUA MORȚII FULGERĂTOARE A SOȚULUI EI: “CA NICIODATĂ, NOI AM VORBIT DE 11 ORI LA TELEFON”. CE I-A MĂRTURISIT CÂNTĂREAȚA ÎN TIMPUL UNEIA DINTRE CONVORBIRI

TRIMITE PRIETENILOR

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota a făcut publice detalii dureroase despre ziua morții fulgerătoare a soțului ei.

Potrivit declarațiilor artistei, a vorbit la telefon cu bărbatul iubit mai des decât de obicei. Și, de parcă ar fi presimțit tragedia, vedeta i-a făcut o mărturisire romantică în timpul uneia dintre convorbirile pe care le-au avut în ziua fatidică.

Marcela Fota, dezvăluiri dureroase din ziua morții fulgerătoare a soțului ei

Prezentă în platoul emisiunii “Acces Direct”, Marcela Fota a împărtășit câteva dintre momentele-cheie petrecute în ziua de 28 decembrie, cea în care soțul ei a suferit un infarct în timp ce se afla într-un birou de copiat acte din Craiova. Ei au plecat cu mașini separate și s-au sunat de mai multe ori decât o făceau în mod normal. Într-una dintre discuțiile purtate la telefon, solista de muzică populară i-a spus că are un bărbat frumos și sexy.

“Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întots singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe.

Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon.

Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a declarat artista azi, la “Acces Direct”.

Soțul Macelei Fota avea 47 de ani, iar în cadrul interviului de astăzi, ea a povestit cu durere în glas cum i-a spus fiului lor despre tragedie.

“Iau lucrurile așa cum sunt și vreau să văd un lucru bun și o luminiță în tot ceea ce trec. I-am spus surorii mele că nu sunt pregătită

să mă vadă oamenii într-o asemenea ipostază”, a mai declarat cântăreața de muzică populară în cadrul emisiunii moderată de Mirela Vaida. cancan.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.