Mărturii cutremurătoare ale turiștilor care au văzut românca cum este ucisă de rechin, în Egipt: „I-au pus rămășițele în saci”

TRIMITE PRIETENILOR

Mărturiile cutremurătoare ale turiștilor, după ce o româncă a fost ucisă de rechini în Egipt. Apar detalii șocante în cazul româncei ucise de un rechin într-o stațiune din Egipt. Potrivit primelor informații, femeia a fost găsită aproape de locul în care o altă femeie austriacă a fost atacată de un rechin.

Martorii au făcut declarații devastatoare despre cazul care a șocat întreaga lume.

Mărturiile cutremurătoare ale turiștilor, după ce o româncă a fost ucisă de rechini în Egipt: „I-au pus rămășițele în saci”

O româncă a fost ucis de un rechin în timp ce era în vacanță. Identitatea româncei care a fost sfâșiată de rechin în Egipt a fost dezvăluită de Monitorul de Suceava. Este vorba despre Roxasna Donisan, în vârstă de aproximativ 40 de ani. Potrivit primelor informații, femeia își cumpărase un sejur mai lung în Egiot, acolo unde și-a găsit sfârșitul. Aceasta ar fi fost singură în vacanță și a fost una dintre victimele care au căzut pradă aceluiași rechin în weekend, în apele mării Roșii din zona stațiunii Hurghada. O altă femeie din Austria a fost sfâșiată de același rechin, chiar sub privirile neputincioase ale martorilor.

Roxana, românca ucisă de rechin, lipsea de două zile din hotelul ei de cinci stele din Egipt. Trupul acesteia a fost găsit pe coral la două zile după ce a fost dată dispărută. Unii turiști rusi au declarat că o echipă de salvare i-a impiedicat să filmeze trupul româncei. Un alt martor a declarat într-un clip video devenit viral că rămășițele româncei au fost puse într-un sac. La scurt timp, autoritățile le-ar fi luat telefoanele martorilor și au șters filmările.

„I-au pus rămășițele în saci. A fost găsită pe corali. Trupul ei era desfigurat. Era cetăţean al României.După prima victimă, nimeni nu a închis nicio plajă. Am înotat liber”, a declarat un rezident din Rusia, aflat în Hurghada, pentru The Sun. Martorii susțin că cei responsabili cu stațiunile din Egipt nu vor să piardă turiști, dar nici nu fac ceva pentru a preveni aceste tragedii.

La 600 metri distanță, o femeie din Austria se zbătea să rămână în viață după ce a fost sfâșiată de rechin. În ciuda faptului că și-a pierdut un braț și un picior, aceasta a inotat la un dig. Din păcate, femeia a fost declarată decedată după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Turist român, martor la tragica scenă

Turista din Austria a fost filmată chiar în momentul în care se lupta singură să ajungă la dig, deși era rănită după ce a fost mușcată de rechin. Un martor român a povestit pentru Știrileprotv.ro, că salvamarii din zonă au fost atenționați de o fată, chiar înainte de tragedie,că în apă se află un rechin.

„Au fost atenționați salvamarii, această fetiță care plângea în hohote și cred că este marcată pe viață, spunea că i-a zis „Shark, shark, it is a shark”, iar răspunsul a fost „Nooo, it is a dolphin”. Ori nu trebuie să fii mare expert ca să știi că există o diferență foarte mare între aripioara dorsală a unui delfin și cea a unui rechin”, a spus Gelu Raul Vădan.

La scurt timp a avut loc atacul și toată lumea a intrat în panică. Din păcate, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

„Au așteptat până în momentul în care curenții au adus-o pe acel recif de corali și a putut să fie recuperată. Au început niște mișcări de resuscitare. Ulterior au trecut pe lângă noi în fugă cu un rezervor de oxigen, cu truse medicale, a fost chemată și o ambulanță, deja era decedată. Cu o seară în urmă, eu am fost exact în acel loc. M-am cutremurat gândindu-mă că teroretic aș fi putut fi eu acolo”.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.