Mesaj dur dupa tragedia de la Piatra Neamt: „Sa va imaginati in ce chinuri si dureri a murit omul din acel pat de la ATI. Cu imaginea asta in fata ochilor sa votati”

TRIMITE PRIETENILOR

Mesaj dur dupa tragedia de la Piatra Neamt. Adela Chirica, presedintele Asociatiei pentru Dravet si alte Epilepsii Grave, a reactionat dur pe retelele de socializare dupa teribilul incendiu de la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. ”Sa va imaginati in ce chinuri si dureri a murit omul din acel pat de la ATI” a scris Adela Chirica. Mesajul respectiv a fost distribuit chiar si de Mihai Bendeac.

Adela Chirica, mesaj dur

Adela Chirica, a postat o imagine din indernul de la Piatra Neamt insotita de de un mesaj foarte dur.

”Cand votati pe 6 decembrie, cu imaginea asta in fata ochilor sa votati. Sa va urmareasca si in somn imaginea asta. Si doar sa va imaginati in ce chinuri si dureri a murit omul din acel pat de la ATI. Data viitoare poti fi tu in patul asta. Sau si mai rau, unul drag tie. Pentru ca in tara asta mereu va fi o data viitoare. Bafta la votare zic”, scrie in mesajul postat de Adela Chirica.

Citeste si articolul :   Incendiu in apropierea centralei nucleare Cernobil. Reactia autoritatilor romane

Presedintele Asociatiei pentru Dravet si alte Epilepsii Grave a anuntat ca se va face o ancheta de catre procurorii Eduard Mihai Ilie si Marius Iacob, pentru a se vedea cu exactitate care a fost cauza care a dus la o tragedie atat de mare.

„Potrivit G4Media, ancheta va fi efectuata de catre procurorii Eduard Mihai Ilie si Marius Iacob. Primul a instrumentat dosarul incediului de la Colectiv, iar al doilea pe cel al incendiului de la Maternitatea Giulesti din 2010. Suntem singuri si ai nimanui. Fiecare pe cont propriu, scapa cine poate!! Dumnezeu cu mila Lui sa ne mai salveze in tara asta. Atat. Romania, trage cortina”, a mai mentionat Adela.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.