Mesaj pentru vitejii care nu cred în noul virus și care nu poartă mască. Dacă nu știti ce înseamnă CPAP, las aici o poză de acum două luni și jumătate.

TRIMITE PRIETENILOR

Mesaj pentru vitejii care nu cred în C0vid și care nu poartă mască.
Dacă nu știti ce înseamnă CPAP, las aici o poză de acum două luni și jumătate. Am făcut procedura asta câte 1-2 două ore la fiecare 4 ore (zi și noapte) cât timp am fost la terapie intensivă.
Nu a fost deloc plăcut, dar a fost singura variantă prin care am evitat intubarea.
Simin-Aysel Florescu, medic specialist boli infecțioase, director medical al spitalului “Victor Babeș” din București:
“Nu crezi în C0vid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.
Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au C0vid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au C0vid. Ăia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă…. Aaa, parcă e altfel decât în Piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu? Așa, respiră aaadââânc, trage aer în piept, dă-l afară…. ….poate mai și tușește careva pe lângă masca de CPAP….
Așaaaaa, acum așteptăm 6-7 zile..
Ne chemi tu când te apucă….cum ce, C0vidu ăla care nu există.
Ai curaj? ….că la vorbe sunteți meșteri toți…..doctori sunteți toți….incredibil!”
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220799097559614&set=a.1027552261411&type=3&theater

TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.