Meseria e bratara de aur: profesia cu salariu de 1.200 de euro, in Romania, fara facultate

TRIMITE PRIETENILOR

Ei bine, ar trebui sa stim cu totii faptul ca dintr-o meserie inca se castiga bani frumosi in Romania. Daca esti un specialist adevarat, ajungi sa castigi mai bine decat persoanele cu studii superioare.
Un astfel de caz este cel al electromecanicilorSalariile pe o astfel de pozitie variaza intre 800 si 1.200 de euro net in Romania, mult peste cat incaseaza in medie, de exemplu, un cadru didactic fara vechime in invatamant.
“In productie, inginerie sau instalatii, pozitiile de tehnicieni electromecanici sunt fundamentale, ei asigurandu-se de buna functionare a echipamentelor, efectuand lucrari de mentenanta, depanare si asigurand consultanta tehnica atunci cand este necesar. 
Un electromecanic are nevoie de studii tehnice medii sau superioare in domeniul electromecanicii, cunostinte despre motoare termice si masini electrice, trebuie sa stie sa interpreteze schemele electrice si sa aiba experienta in mentenanta echipamentelor energetice, motoare diesel sau pe combustibil gazos, echipamente electrice: generatoare, motoare electrice, transformatoare, sisteme de comutatie; echipamente electromecanice auxiliare, pompe, ventilatoare, compresoare; echipamente de masurat, reglare, automatizare si protectie.

Sunt pozitii deschise in toata tara, salariul pornind de la 800 de euro lunar si putand ajunge pana la 1.200 de euro”, a explicat Ana Visian, marketing manager in cadrul BestJobs, pentru ZF.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.