Mihai Mărgineanu: Nu vi se pare ciudat că presa n-a mai dat nimic despre atentatele teroriste?

TRIMITE PRIETENILOR

Artistul Mihai Mărgineanu remarcă faptul că în ultima perioadă nu a mai apărut nicio știre despre atentate teroriste. Mărgineanu compară situația de acum cu cea de dinainte ca Germania să invadeze Uniunea Sovietică.

”Nu i se pare nimanui ciudat ca , dintr-o data, presa de stiri n-a mai dat nimic despre atentate teroriste ? De un an de zile zici ca au disparut cu totul .

De Greta aia mica a mai auzit cineva -ceva? O fi la liceu sau a dat-o mami direct la facultate?

Ce-mi plac stiristii si posturile de stiri !!! Ce bucurosi sunt stiristii ca ei au inca serviciu. Si noi , nu ! Ei ar zice orice doar-doar sa-si ia leafa si luna viitoare. Micutii de ei !

Hitler le spunea camarazilor lui inaninte de invazia Uniunii Sovietice : “severitatea de azi inseamna blandetea de maine” , privitor la milioanele de rusi pe care nemtii urmau sa le lase sa moara de foame,la propriu, dupa ce Germania le furau toate granele .

Multi dintre generalii nazisti nu l-au crezut, dar nici nu l-a contrazis nimeni. De frica si din obedienta.

Saptamana asta voi lansa cantecul cu titlul “ Dictatorii de opinie” . Uite asa!”, scrie Mihai Mărgineanu.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.