Militari ruși filmați în timp ce fură dintr-un magazin din Ucraina

TRIMITE PRIETENILOR

Mai multi soldati rusi au fost filmati in timp ce fura dintr-un magazin din Ucraina. Imaginile au fost facut publice pe Youtube.

YouTube player

Foarte multe informatii au aparut in spatiul public in ultimele zile cu privire la lipsurile pe care le au soldatii rusi aflati pe teritoriul Ucrainei, de la combustibil si pana la hrana.

Un oficial al NATO a precizat, sambata, ca Rusia intampina probleme in invazia sa asupra Ucrainei. El spune ca rusii sunt in urma programului si ca situatia incepe sa le scape de sub control. Potrivit acestuia, rusii „sunt in criza de combustibil, se misca mult prea incet, iar moralul este in mod evident o piedica”.

Un dialog intre un sofer ucrainean si mai multi militari rusi a devenit viral pe internet, dupa ce ucraineanul s-a oferit sa le remorcheze rezervorul fara combustibil inapoi in Rusia. Dialogul a fost filmat din masina ucraineanului, care opreste langa un tanc pe marginea drumului. Videoclipul postat pe retelele de socializare a devenit imediat viral.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.