Mircea Diaconu, sustinator indarjit al AUR, a anuntat ca nu vrea sa aiba de a face cu senatoarea AUR Diana Sosoaca. „Nu mi-o puneti in carca pe Sosoaca”.

TRIMITE PRIETENILOR

Mircea Diaconu, sustinator indarjit al AUR, a tinut sa anunte joi ca nu vrea sa aiba de a face cu senatoarea AUR Diana Sosoaca, sustinand ca „cineva o impinge in fata”. Anul trecut, in campania pentru alegerile parlamentare, Diaconu si-a indemnat simpatizantii sa voteze cu AUR, afirmand ca „garanteaza” pentru toti candidatii AUR.

„Stati o clipa, nu veniti la dansa, ca dansa a venit adineauri in partidul asta! Nu are importanta… nu stiu… nici nu o cunosc prea tare. O singura data am stat langa dansa, la o emisiune de la Antena 3 si atat. Nu o cunosc neaparat, nu mi-o puneti in carca! Stati un pic, ca cineva o impinge in fata”, a declarat Diaconu intr-un interviu pentru DC News.

El a avut un schimb numai cuvinte de lauda pentru copresedintele AUR George Simion.

„Pe Simion, pe domnul Simion, il cunosc foarte bine, in sensul asta, ca vorbesc de ani de zile cu el”, a spus Diaconu.

„Din cand in cand ma intalnesc tot cu domnul Simion si cu alti vreo cativa de-acolo, pe care-i cunosc – pe altii inca nu i-am cunoscut inca – si mai schimbam vorbe… niste sfaturi din partea mea… si chiar ma intreaba… si am avut placuta surpriza ca multe dintre lucrurile pe care le-am spus, observatiile pe care le-am facut… le-am vazut in fapt. Si vom continua asa. Am fost profund impresionat de treaba asta.

(…) Vor creste, vor creste, ajutati fiind si de alti oameni de alta calitate… de mare calitate, din societatea romaneasca”,  a mai spus Diaconu.

Mircea Diaconu a lansat mai multe mesaje de sustinere a AUR in timpul campaniei electorale de la sfarsitul anului trecut.

„I-am sesizat pe baietii acestia cand au inceput marsul de la Chisinau la Bucuresti. Mi s-a parut o forma de romantism, daca vreti. I-am ajutat la unele conferinte/manifestatii de tipul Unirea cu Moldova de la acel moment, ca nu i-a ajutat nimeni, sa obtina o sala, autorizatii. Ii cunosc de multa vreme”, spunea Diaconu intr-un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

„Am intalnit tineri patrioti care pot face dreptate pentru Romania. Ei sunt Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR). Stau alaturi de ei si garantez pentru ei! Mai ales pentru seriozitatea lor, pentru proiectul lor de tara. Pe 6 decembrie, alege si tu sa faci dreptate pentru Romania, alege AUR!”, mai spunea Diaconu.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.