Moldova spune că va lupta dacă va fi invadată de Rusia. ”Cât de mici am fi, trebuie să ne facem datoria față de casa noastră”

TRIMITE PRIETENILOR

Republica Moldova transmite că nu se va preda pur și simplu dacă Rusia va decide invadarea sa, ci va lupta să își apere teritoriul, a declarat Igor Grosu, președintele Parlamentului de la Chișinău.

„Noi, cât de mari sau mici am fi, trebuie să ne facem datoria față de casa noastră, pentru că dacă vrei ca cineva să te ajute sau să pună un cuvânt pentru tine, acel partener trebuie să vadă că tu, cel care locuiești în această casă, ești cel care vrei să ți-o aperi. Acesta este principiul de bază”, a declarat președintele Parlamentului moldovean, Igor Grosu, potrivit Timpul.

”Suntem gata să facem tot posibilul ca să ne apărăm țara”

”Noi o să fim pe poziții și suntem gata să facem tot posibilul ca să ne apărăm țara, dacă vrem să pretindem că suntem stat. Asta e regula de bază și altă regulă nu există”, a mai spus înaltul oficial moldovean.

Igor Grosu a mai afirmat că ”cineva își dorește escaladarea situației pe malul stâng al Nistrului”, cu privire la incidentele semnalate în ultimele două zile în Transnistria.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.