Nebunie într-un spital din țară: Medicii au fost luați la bătaie de rudele unei femei suspecte de infectare, care a refuzat internarea

TRIMITE PRIETENILOR

Situație scandaloasă la Spitalul Județean din Baia Mare, unde medicii au fost agresați de rudele unei paciente suspecte de COVID, care refuza internarea.

La UPU Spitalului Județean din Baia Mare mai mulți indivizi i-au agresat pe medici , când aceștia au vrut să interneze o femeie de 60 de ani, SUSPECTĂ DE COVID-19, informează stirileprotv.ro.

Soțul și fiul pacientei au refuzat internarea ei și au cerut ca femeia să meargă acasă.

Pentru a-i potoli pe scandalagii, a fost chemată poliția, care i-a și amendat pe cinci dintre bărbații implicați în agresiunea asupra medicilor.

S-a deschis o anchetă, care va stabili cum s-a petrecut incidentul grav.

Colegiul Medicilor Maramureș a luat poziție oficială împotriva celor petrecute și care se repetă tot mai des în ultimul timp. Doctorii cer să fie tratați cu respect, deoarece nu pot să-și desfășoare activitatea în siguranță, mai ales în pandemia de COVID, potrivit gândul.ro.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.