Nikolas van Rensburg: un scenariu fantezist, însă celelalte predicții au fost foarte de precise. “Noi granite ale lumii si un al Treilea Razboi Mondial”

TRIMITE PRIETENILOR

Nikolas van Rensburg s-a născut în 1864, în Africa de Sud și a murit în 1926. El a devenit celebru prin faptul că a prezis producerea primului Război Mondial, cu mult timp înainte ca acesta să se producă. Mai mult, el a prezis înfrângerea Germaniei în acest război.

O altă predicție importantă a fost cea legată de apariția gripei spaniole și a numărului uriaș de victime. Mai multe ca în primul Război Mondial. După ultimele reevaluări, gripa a făcut peste 100 de milioane de victime. În Madrid, în trei zile au fost contaminaţi 70% din populație, iar în Franța au murit 408000 persoane. Predicțiile sale au fost în continuare fulminante. El a fost primul care a prezis apariția comunismului în Rusia și decăderea lui, independența Indiei, a țărilor din Africa, independența Irlandei de Nord.

Predicțiile au continuat cu cel de al doilea Război Mondial, cu divizarea Germaniei în două țări, formarea ONU, homosexualitate, pedofilie, apariția unei maladii mortale, SIDA, care va afecta mai mult populația de culoare, accidentul de la Cernobîl, războiul din Golf, moartea Dianei și toate acestea făcute cu o precizie absolut uluitoare.

Dar să revenim la perioada actuală. El a prezis că musulmanii și implicit religia musulmană, vor crea mari probleme în Europa. El vorbește despre o adevărată rebeliune care va avea loc în Parlamentul European, pe tema imigrației în Europa. Despre un al treilea război mondial, el susține că acesta se va declanșa primăvara, între SUA, Anglia, Germania și Rusia. Vor fi mulți morți și multă distrugere. El vorbește despre undele de șoc care vor fi folosite în acest război, ca și armament.

În prima fază a războiului, Rusia va înfrânge relativ ușor SUA și Anglia. Va ajunge până la granițele Spaniei. Rensburg explică expansiunea Rusiei prin faptul că Europa este un continent vlăguit din punct de vedere economic, și de aici înfrângerea sa. Anglia va trăda și se va alătura Rusiei, iar SUA este obligată de a ataca aliații Rusiei din Orientul Mijlociu, pentru a-i slăbi puterea și influența. Între Israel și Siria va fi un război devastator, în care vor fi utilizate chiar bombe nucleare.

Ajutorul Europei va veni de la Germania, care încetul cu încetul va face ordine în Europa, cu ajutorul unor aparate de zbor, rotunde și plate. Rusia va fi înfrântă. Din nefericire, țările din estul Europei vor rămâne pentru mult timp sub bocancul rușilor. Germania va bombarda Anglia, iar limba engleză nu va mai fi predată în școli și utilizată în afaceri și politică. Rensburg vorbește și despre China care va deveni o forță economică uriașă și va purta asupra americanilor un război rece. Va încerca excluderea SUA de pe toate piețele de desfacere.

Germania va fi câștigătoarea acestui război, printr-un conducător deosebit, un bărbat, care va deveni marele conducător al lumii. Resburg vorbește despre o femeie cancelar care va duce Germania pe un făgaș economic foarte bun, după care va urma la conducere un bărbat inteligent și puternic.
După acest război, se vor trasa noi granițe dar și zone de influență noi. SUA își va pierde influența în multe zone ale lumii, în special lumea arabă, dar va înregistra și mari probleme economice, care vor schimba ordinea mondială.

Puteți spune că este un scenariu fantezist, însă, vă reamintesc că celelalte predicții au fost atât de precise încât și Nostradamus ar fi invidios.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.