Norica Nicolai, cu trei pensii de peste 80.000 lei/lunar, este împotriva tăierii pensiilor speciale

TRIMITE PRIETENILOR

Într-o intervenție avută la România TV, în data de 19 februarie 2021, Norica Nicolai s-a arătat foarte deranjată de faptul că, pensiile speciale ale parlamentarilor au fost tăiate, dânsa fiind unul dintre beneficiarii de pensii speciale.

În intervenția pe care a avut-o, Norica Nicolai și-a exprimat speranța că, Renate Weber (încă avocat al poporului) va ataca decizia parlamentului la CCR. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, Norica Nicolai solicită asociației foștilor parlamentari să atace decizia parlamentului. Pentru cine nu cunoaște, Norica Nicolai este beneficiară a trei pensii:

Una de magistrat.

Una de parlamentar.

Una de europarlamentar.

Valoarea însumată a acestor pensii este de aproape 80.000 lei lunar. În aceste condiții, devine foarte limpede, de ce Norica Nicolai este împotriva tăierii pensiilor speciale. Toți cei care citiți acest articol și nu sunteți de acord cu veniturile obținute de Norica Nicolai, pe care le considerăm injuste și imorale, vă rugăm să distribuiți acest articol. Vă Mulțumim


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.