Noul primar al Timişoarei nu vrea Mercedesul fostului primar: Mă descurc cu bicicleta sau cu Renault

TRIMITE PRIETENILOR

Nicolae Robu circula cu un Mercedes în valoare 70.000 de euro, împrumutat de la societatea de salubritate RETIM Sa, al cărui acţionari sunt Consiliul Local Timişoara (50 la sută) şi o firmă germană (50 la sută). Maşina va fi dusă înapoi la RETIM, iar Fritz va circula cu bicicleta sau cu un Renault de care se folosea fostul viceprimar.

„Mercedesul folosit de fostul primar va fi dus astăzi înapoi la RETIM, a existat un contract de comodat încheiat în 2015, nu am găsit alt contract de prelungire a acestui contract. Această maşină nici nu ne aparţine. Mai bine o dăm înapoi. Cred că aceste simboluri de lux nu mai au ce căuta în Timişoara în situaţia actuală. Eu mă descurc cu bicicleta sau cu un Renault, care e în proprietatea primăriei. Nu avem nevoie de cadouri din partea nimănui”, a declarat Dominic Fritz.

Actualul primar renunţă şi la serviciile şoferului Vasile Paraschiv, care era şi bodyguardul lui Robu. Acesta s-a întors deja la Poliţia Locală, pe postul de şef Serviciu Transporturi.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.