Nu, nu sunt scene dintr-un film. Imaginile arată realitatea dură. Înmormântare ca în Evul Mediu. Mort dus la groapă cu căruța, prin noroi până la genunchi VIDEO

TRIMITE PRIETENILOR

Imagini incredibile surprinse într-un sat din Vrancea. O familie a fost nevoită să-și ducă mortul la groapă într-o căruță care abia putea să înainteze prin noroi.

Mai rău ca în Evul Mediu. O familie din satul vrâncean Tîrîtu, din comuna Poiana Cristei, a fost nevoită să-și ducă mortul la groapă într-o căruță care abia putea să înainteze prin noroi.

YouTube player

În imaginile postate pe rețelele de socializare se poate vedea cum preotul este cățărat lângă sicriu în căruța trasă cu greu de cai prin mocirlă, iar rudele mortului, încălțate cu cizme, abia reușesc să meargă prin glod.

Primarul comunei Poiana Cristei spune că persoana decedată locuia într-o casă izolată, iar singura cale de acces este un drum forestier.

”Am văzut și eu filmarea, într-adevăr, vorbim despre o casă izolată. Oamenii de acolo nu au pe unde să ajungă la biserică decât pe acel drum pe care se cară lemne, însă comuna Poiana Cristei este 90 la sută asfaltată. S-a vrut senzațional, însă aceasta este situația, sunt încă vreo două-trei locuințe izolate, de unde nu se poate ajunge la biserică decât cu căruța.”, a declarat primarul comunei Poiana Cristei, Petruș Vlad


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.