O FEMEIE DE 82 DE ANI I-A ADUS NEPOTULUI EI LA ÎNCHISOARE SARMALE PLINE CU DROGURI

TRIMITE PRIETENILOR

Întâmplare nemaivăzută la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. O bătrână de 82 de ani i-a adus nepotului ei, pe ascuns, sarmale umplute cu droguri, la închisoare. Totul a avut loc în anul 2014, însă abia acum femeia răspunde în fața legii pentru trafic de droguri.

Conform Jurnal de Oltenia, Elena Mladin, fostă Toma, a fost condamnată definitive la doi ani de închisoare pentru trafic de droguri. În primă instanță, inculpate a primit patru ani de închisoare.

Femeia a plecat în Australia, acolo unde este stabilită de câțiva ani. Poliția Română a dat-o în urmărire pentru executarea pedepsei.

A plecat în Australia după cele întâmplate

Povestea dosarului de trafic de droguri a avut loc în 2014. Stabilită în Australia, femeia a venit în România în 25 mai 2014.

Două zile mai târziu, bătrâna a programat o vizită la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin, unde un nepot al său, condamnat în trecut şi pentru trafic de droguri, era închis pentru conducere fără permis, potrivit Ziare.com.

A venit la noi în cameră o persoană, căruia îmi aduc aminte că îi spuneam Men. La câteva zile după ce a venit, m-a rugat să primesc un pachet cu alimente de la familia lui, întrucât el epuizase dreptul la pachet.

Am fost de faţă când cadrele penitenciarului au început să controleze pachetul şi la un moment dat s-a închis geamul, nu s-a mai dat pachetul pe moment. Am observat că din caserola cu sarmale s-a scos de către

cadrul penitenciarului un pliculeţ din folie învelit într-o sârmă. După o oră, Men a revenit în camera noastră şi i-am cerut justificări despre incident.

Acesta m-a asigurat că el nu ştia nimic despre conţinutul pachetului şi mi-a zis că el crede că bunica, din proprie iniţiativa,

i-ar fi pus respectivele droguri, pentru că aceasta cunoştea că el era consumator de droguri în Australia”, a declarat deţinutul, martor în dosar. scrie cancan.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.