O femeie din Câmpulung Muscel a plătit 352 de lei pentru 352 de grame de păstârnac, într-un magazin din oraș. Cu alte cuvinte, 1.000 de lei (zece milioane de lei vechi) kilogramul. Ce s-a întâmplat, de fapt?

TRIMITE PRIETENILOR

O femeie din Câmpulung Muscel a plătit 352 de lei pentru o cantitate de 352 de păstârnac. Ea a rămas șocată să vadă suma imensă care i-a fost retrasă de pe card.

Se pare că prețurile au devenit din ce în ce mai exagerate. Femeia din Câmpulung Muscel a avut un șoc când a vrut să cumpere păstârnac de la un magazin din localitate.

După ce a cântărit leguma, femeia a văzut pe etichetă că are de plătit 352 de lei pentru 353 de grame de păstârnac. Asta înseamnă că 1 kilogram de păstârnac se vinde cu suma incredibilă de 1.000 de lei.

Fotografia cu preţul uriaş de 1.000 de lei pe kilogram a fost postată pe Facebook şi a stârnit un val de reacţii şi glume. Poza a strâns peste 650 de aprecieri, 100 de comentarii și 2 mii de redistribuiri.

”Întâi curentul, apoi gazele, iar acum păstârnacul…”, a scris localnica din Câmpulung, alături de poza postată.

Momentan nu se știe clar dacă a fost o eroare de preț sau chiar atât costă un kilogram de păstârnac. Rămâne de văzut.

”Mi s-a golit cardul, cât am citit preţul”, a mai spus femeia, surprinsă de preţul exagerat.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.