O femeie din Rusia l-a îndemnat pe soțul ei, soldat implicat în război, să violeze femeile din Ucraina.

TRIMITE PRIETENILOR

O femeie și-a îndemnat soțul, soldat rus implicat în război, să violeze femeile din Ucraina.

La începutul săptămânii, forțele de securitate din Kiev au publicat un material audio cu o conversație dintre un cuplu. Cei doi au fost identificați: Roman Bykovsky, soldat rus, și soția sa, Olga Bykovskaya.

În înregistrare, se poate auzi cum femeia îi spune soțului ei că îi oferă permisiunea să violeze femeile din Ucraina atâta vreme cât se protejează și nu îi spune că s-a întâmplat, scrie dailymail.co.uk.

Înregistrarea de 30 de secunde a fost publicată pe 12 aprilie, când președintele Volodimir Zelenski a acuzat forțele ruse de „sute de violuri”, inclusiv agresiuni sexuale asupra copiilor.

Clipul audio, distribuit de Serviciul de Securitate al Ucrainei, începe cu titlul: Interceptare a Serviciului de Securitate: Soțiile din Rusia le permit soților să violeze femeile din Ucraina”.

OlgaDeci da, fă-o acolo. Ucrainencele de acolo. Violează-le. Da. Nu-mi spune nimic, înțeleg.

RomanDeci ar trebui să le violez și să nu-ți spun nimic.

OlgaDa, așa nu o să știu nimic. De ce întrebi?

RomanChiar pot?

OlgaDa, îți permit. Doar să te protejezi.

RomanOk.

Jurnaliștii de investigație de la Radio Liberty au reușit să identifice telefoanele, unul dintre numere fiind localizat în regiune Kherson.

Ulterior, aceștia au reușit să afle și cine sunt, de fapt, cele două persoane.

Cuplul s-a mutat în Crimeea în anul 2018. Jurnaliștii au reușit să ia legătura cu Roman, acesta spunând că nu mai este în Kherson. După ce a aflat că a fost contactat de reporteri, a negat și faptul că vocea sa s-ar fi auzit în înregistrare. Cu toate acestea, Radio Liberty a transmis că vocile se potrivesc.

Și Olga a răspuns apelului jurnaliștilor. Aceasta a confirmat faptul că soțul ei a fost în Sevastopol pentru a-i fi tratate rănile. Imediat după, aceasta a închis apelul, dar și rețelele sociale.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.