O femeie din Târgoviște urlă de durere când își ia ruda mortă cu noul VIRUS de la morgă: „Ne-o îngroapă dezbrăcată într-un sac! Îi aruncă hainele peste ea”

TRIMITE PRIETENILOR

O femeie este revoltată după ce și-a luat ruda moartă din cauza coronavirusului, de la morga din Târgoviște.

O femeie din Târgoviște a făcut mărturisiri cutremurătoare după ce și-a ridicat o rudă, decedată din cauza COVID-19, de la morgă. Femeia și-a strigat durerea, spunând cât de nedrept este ceea ce se întâmplă.

Ba mai mult decât atât, aceasta susține că ruda ei nici nu a murit de coronavirus. Femeia a filmat tot ce s-a întâmplat, iar videoclipul a ajuns pe internet.

Mesajul cutremurător transmis

Uitaţi costum de COVID. Tot aşa ne-o dă. În sac, băgată în sicriu. Nu ne-a lăsat să o îmbrăcăm, să o ducem la biserică, creştineşte. Cu poliţia o ducem la groapă. Uitaţi cum l-a îmbrăcat să îşi recunoască mama.

Dacă ar fi avut COVI îl îmbrăca aşa? O să ajungă să ne bage pe toţi aşa. Nici nu a îmbrăcat-o, dezbrăcată în sac o bagă.

Uitaţi! Totă lumea aşteaptă aici să îşi ia morţii fără haine, fără nimic. O traumă pentru noi. Aş fi intrat înăuntru să vedeţi cum o bagă.

Nu ne lasă, suntem ca musulmanii. Băgaţi florile lângă ea. Măcar flori să aibă. Hainele i le pune pe piept şi ea e în sac dezbrăcată. Unde suntem? Unde trăim? Nu vrea să o ducă în biserică, oameni buni.

Nu o lasă în biserică. Noi avem scris că nu avea COVID, au scris ei pe o hărtiuţă, cu pixul din mână. Nu lasă să treacă nici cu maşina prin faţa casei pe unde stă.

A pus firma să se ducă direct la groapă, să nu o lase să oprească acasă, unde a copilărit. Poliţia din Târgovişte a semnat act să nu o lase acasă. Aşa o să ajungem toţi dacă nu ieşim în stradă.”, a declarat femeia, pe contul de Facebook.

Unul dintre românii care au distribuit filmarea își roagă urmăritorii să dea un share, pentru ca situația femeii din Târgoviște să fie văzută de cât mai multă lume. „Vă rog din tot sufletul toți prietenii care mă urmăresc și urmăresc activitățile mele de atâția ani de zile e pentru prima oară care vă rog cu ajutorul dumneavoastră să dați un simplu share pentru că

ce se întâmplă în România e strigător la cer suntem cu toții oameni nu suntem roboți gândiți vă că trecem printr-o perioadă foarte grea vă mulțumesc din tot sufletul!! Danielcameramanu !! spune unul dintre românii care au distribuit videoclipul. scrie cancan.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.