O femeie si-a facut 13 operatii estetice intr-un an. Iata de ce a facut asta.: “Prietenul meu m-a…”

TRIMITE PRIETENILOR

O femeie din Statele Unite și-a făcut nu mai puțin de 13 operații estetice pentru a semăna cu Ivanka Trump.

„Eram drăguță și înainte, însă acum sunt mai elegantă”, a mărturisit Tiffany, care a participat la o emisiune cunocută din SUA.

Tiffany a mers la emisiunea Botched, cea în cadrul căreia cei care au operații estetice nereușite pot să își corecteze defectul.

Nu a fost și cazul ei. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, voia să facă o nouă intervenție pentru a semăna și mai mult cu Ivanka Trump, fiica președintelui american, despre care spune că „este un model de urmat de toate femeile”.

De altfel, în ultimul an, tânăra a făcut nu mai puțin de 13 operații estetice pentru a semăna cu idolul ei. „Am avut 13 operații.

Până acum, ea și-a făcut rinoplastie, și-a remodelat pomeții, precum și lifting în zona ochilor. În plus, ea a făcut liposucție la abdomen și în zona posteriorului. Acum, tânăra le-a cerut medicilor să-i mai facă o intervenție chirurgicală în zona nasului, pentru a semăna și mai mult cu Ivanka Trump, însă aceștia au refuzat, spunând că a fost sub anestezie în urmă cu doar patru luni și că s-ar putea ca noua operație să fie prea rapidă.

În plus, doctorii cred că aceasta a început să își facă operațiile estetice după ce a fost dezamăgită în dragoste.

Tiffany a fost căsătorită timp de zece ani, iar la doar patru luni de la despărțire ea a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni pentru a semăna cât mai mult cu Ivanka Trump.

Nu doar Tiffany este fană Ivanka Trump.

Mai multe femei din China au apelat la operații estetice pentru a semăna cât mai mult cu fiica președintelui american.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.