O mai ții minte pe Adina, fetița de lângă groapa de gunoi? Acum are 16 ani și este model internațional

TRIMITE PRIETENILOR

O mai ții minte pe Adina, fetița de lângă groapa de gunoi? Păpușa de la Glina are acum 16 ani și viața i-a fost complet schimbată după ce povestea ei a fost făcută publică. 

Adina Georgiana Popovici a fost descoperită de jurnaliștii de la Libertatea trăind împreună cu familia ei la limita subzistenței, în condiții de nedescris, lângă groapa de gunoi de la Glina. Copila, de o frumusețe aparte, avea atunci doar 10 ani.

O mai ții minte pe Adina, fetița de lângă groapa de gunoi?

Cazul ei a fost îndelung mediatizat. Paradoxal, în cel mai murdar loc din lume, jurnaliștii au descoperit niște copii de o frumusețe aproape ireală, care, în pofida faptului că trăiau la limita subzistenței, nu-și pierduseră inocența și nici speranța. Iar dintre ei se evidenția Adina.

O mai ții minte pe Adina, fetița de lângă groapa de gunoi? Acum are 16 ani și este model internațional

Impresionați de povestea lor, oamenii din toate colțurile lumii au făcut donații pentru a ajuta familia, însă trei ani mai târziu, situația mamei, care lucra ca femeie de serviciu, și a celor patru copii era la fel de dramatică. Revista VIVA! a decis atunci să facă un pictorial cu Adina, care s-a viralizat, iar acest moment i-a schimbat total viața Adinei.

„Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul de ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată, machiată și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite”, spunea Adina într-un interviu pentru Libertatea, în 2020.

Acum, la 16 ani, Adina este model internațional și a apărut deja în paginile unor reviste faimoase. Adolescenta de o frumusțe răvășitoare a participat și la festivalul Romanian Fashion Philosophy, unde a purtat creațiile unor mari designeri, alături de alte modele celebre. La final, a existat și o licitație menită să vină în sprijinul familiei ei.

O mai ții minte pe Adina, fetița de lângă groapa de gunoi? Acum are 16 ani și este model internațional

Licitația a fost câștigată de Ana Maria Prodan, dar au fost mulți alți aomeni de afaceri care au donat pentru familia Adinei, printre care și Nicușor Stan, patronul Ambassador, Irinel Columbeanu, medicul stomatolog Yazan Aq, organizatorii și farmacia Catena. În total, pentru familia din Glina s-au strâns 12.000 lei. Mai mult decât salariul mamei pe un an.

Fetița de la Glina a devenit model internațional

Acum, fetița de la Glina este model al agenției „It KIDS – Art school & modelling” și are deja experiență pe podiumurile din Dubai sau Paris. Adina apărut chiar și în Vogue China. Mai mult, ea a primit și un rol de figurație într-un film indian.

“Am avut cursuri de beauty și îngrijire a tenului, a părului, a dinților. Am avut prezentări de modă și ședințe foto pentru designeri români. Am luat lecții de bune-maniere, dicție, mimică și gestică. Am învățat cum să am grijă de conturile mele de social media, cum să dau interviuri, șamd”, a declarat puștoaica.

În ciuda succesului său, Adina spune că este un copil normal. În timpul liber, se joacă cu frații ei, citește și face videoclipuri pentru TokTok și Instagram.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.