O pisică „asfaltată” sub planșeul Podului Izvor din București a fost salvată după 5 zile

TRIMITE PRIETENILOR

O pisică a fost salvată de Poliția Locală a Municipiului București după aproape cinci zile de captivitate sub planșeul Podului Izvor din Capitală, anunță insituția.

”O pisică “asfaltată” sub planșeul Podului Izvor din Capitală a fost salvată, luni seara, după aproape cinci zile de captivitate.
Felina își făcuse culcuș în spațiul tehnic al podului – printre conductele și cablurile subterane ce traversează Splaiul Independenței – în care intra printr-o gaură de la marginea trotuarului. Pentru că fisura a fost acoperită cu ocazia unor lucrări de reparații, pisica a rămas blocată în interiorul planșeului de beton. Îngrijorați de soarta patrupedului, câțiva iubitori de animale au alertat Poliția Locală a Municipiului București. După mai multe ore de intervenție, la care – alături de polițiști locali ai D.G.P.L.C.M.B.- au participat și angajați I.S.U.B.I.F și lucrători ai Administrației Naționale Apele Române, pisica a reușit să iasă “din capcană” și să fie preluată în condiții de siguranță”, transmite instituția.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.