“Operaţiune specială de umplere a burţilor”. Doi poliţişti din Cluj, surprinşi cum vin cu girofarul aprins la un fast food

TRIMITE PRIETENILOR

Doi poliţişti din Cluj au fost surprinşi în timpul unei operaţiuni cu adevărat “specială”. Au venit în zona centrală a oraşului cu girofarul aprins, au parcat neregulamentar şi totul pentru a ajunge mai repede la un fast food.

Cei doi poliţişti sunt de la Poliţia Locală Cluj şi au fost filmaţi de un cetăţean care se afla în zonă. Omul a postat imaginile pe reţelele de socializare. După ce imaginile au fost ajuns publice, Comisia de Disciplină a Poliţiei Cluj a deschis o anchetă, notează stiridecluj.ro.

“Dacă eu aș opri acolo cu avariile pornite și aș merge la KFC, ăia doi ‘polițiști’ ar sări cu amenda și ar chema să-mi ridice mașina. Dar ei erau într-o operațiune specială de umplere a burților și atunci totul e permis, girofar, oprit aiurea“, a scris bărbatul care a postat imaginile pe Twitter.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.