Părinți disperați după ce și-au pierdut copilul pe plajă în Mamaia Nord. L-ați văzut?

TRIMITE PRIETENILOR

Mobilizare impresionantă de forțe la Năvodari, în căutarea unui copil de 4 ani care s-a pierdut pe plajă. Ultima dată micuțul ar fi fost văzut în apă, jucându-se cu alți copii.

Un copil, în vârsta de patru ani, s-a pierdut la Năvodari, zona Allezy , posibil pe plajă sau în apă”, a fost apelul la 112, puțin după ora 16,00. În scurt timp, autoritățile au trimis la fața locului mai mulți pompieri, paramedici și scafandri de la ISU Dobrogea, cu autospecială de descarcerare, doua ambulanțe și un elicopter SMURD și o șalupă. Copilul este căutat salvamari, pompieri precum și de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi.

Surse de la fața locului spun că micuțul este din județul Constanța, venit la plajă cu familia. Mama lui l-ar fi lăsat să intre în apă cu o prietena de a ei și cu copiii acesteia.

UPDATE: Potrivit datelor transmise de IPJ Constanța, băiețelul a fost găsit: CONSTANŢA. Poveste cu final fericit: micuţul de 4 ani dispărut pe plajă a fost găsit!

Micuţul de 4 ani care era căutat după ce a dispărut de pe plajă în Mamaia Nord, zona Allezy, a fost găsit. Potrivit datelor transmise de IPJ Constanța, băiețelul a fost găsit pe plaja Asylum, la aproximativ trei kilometri față de locul unde a fost dat dispărut.

“Un copil, în vârsta de patru ani, s-a pierdut la Năvodari, zona Allezy , posibil pe plajă sau în apă”, a fost apelul la 112, puțin după ora 16,00. În scurt timp, autoritățile au trimis la fața locului mai mulți pompieri, paramedici și scafandri de la ISU Dobrogea, cu autospecială de descarcerare, doua ambulanțe și un elicopter SMURD și o șalupă. Copilul este căutat salvamari, pompieri precum și de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi.

Surse de la fața locului spun că micuțul este din județul Constanța, venit la plajă cu familia. Mama lui l-ar fi lăsat să intre în apă cu o prietena de a ei și cu copiii acesteia.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.