Parisul se golește. Parizienii au intrat in panica din cauza carantinei, fug la țară.

TRIMITE PRIETENILOR

Parisul se golește.

Parisul, unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, este gol. Carantina oferă o imagine nemaivăzută, care transformă acest loc atât de iubit, într-un oraș fantomă. Și totuși, trecând peste orice tristețe pe care ți-o transmite un oraș pustiu, există posibilitatea de e redescoperi frumusețea unui Paris fără zgomot, fără poluare și fără mașini.

Mii de oameni fug de teama carantinei. La ieșirile din oraș s-au format cozi uriașe de mașini, gările și autogările sunt sufocate

Oamenii au fugit pur și simplu din capitala Paris, către zonele de țară, unde speră să poată suporta mai ușor perioada de carantină totală.La ieșirile din marea metropolă au fost busculade. Franța și Italia trec prin momente grele legate de umplerea spitalelor cu bolnavi, iar numărul infectaților crește zilnic, scrie presa franceză. Alți  francezi protestează împotriva măsurilor lui Macron.

Fuga din orașul luminilor. Româncă stabilită în Paris: „E mult mai gol, cu toate astea e mai multă forfotă decât la primul val”

E o exasperare, decât o panică

Marcela Fieraru, româncă stabilită în Paris: „Te obișnuiești și cu cele mai rele, cu atentatele de exemplu. Cât despre al doilea val, autoritățile spune că ceea ce e îngrijorător este că în ultimele două săptămâni numărul cazurilor a explodat și valul de infectări este atât de mare încât a dus la câteva măsuri severe”


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.