Pericol real pentru sănătate. De ce ar trebui să renunțăm la pâinea feliată.

TRIMITE PRIETENILOR

Mulți dintre noi alegem să cumpărăm pâinea deja feliată, neștiind că ne punem sănătatea în pericol.

Într-adevăr, pâinea feliată este mult mai ușor de consumat, însă vine la pachet și cu câteva dezavantaje.

Pâinea tăiată are riscul de a se usca mai repede, astfel mulți oameni aleg să o arunce după ce s-a întărit. Însă există diverse metode prin care aceasta poate deveni din nou moale și comestibilă. Una dintre acestea este încălzirea în cuptor.

Pâinea feliată se poate altera mai repede, formând mucegai.

În plus, dacă o depozitezi în frigider, în pungă, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, se umezește din cauza condensului care se creează.

Pâinea feliată are mai multe calorii din cauza cuțitului uns cu ulei cu care este tăiată. Acest lucru se practică pentru ca feliile de pâine să nu se lipească între ele.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.