Polițistul care a ucis-o pe Raisa le-a trimis o scrisoare părinților fetiţei. Este cutremurător ce le-a transmis! I-a rugat asta

TRIMITE PRIETENILOR

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe o trecere de pietoni din Capitală și-a cerut iertare de la familia copilei de 11 ani printr-o scrisoare.
Polițistul care a ucis-o pe Raisa le-a trimis o scrisoare părinților fetei: „Aș da orice să pot să întorc timpul, orice!”

Polițistul care a ucis-o pe Raisa le-a trimis o scrisoare părinților fetei: „Aș da orice să pot să întorc timpul, orice!”

Bărbatul a mărturisit că regretă enorm ce a făcut și că speră ca într-o zi, chiar dacă nu va fi iertat, măcar să nu mai fie privit ca un criminal.

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar… Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul în scrisoarea transmisă familiei Raisei și citată de Mediafax.

Moartea Raisei, fetiţa de 11 ani ucisă de poliţist pe trecerea de pietoni, a cutremurat o ţară întreagă. Familia este distrusă şi încă nu poate accepta faptul că copila plină de energie şi mereu cu zâmbetul pe buze e acum doar o amintire.

Raisa a plecat prea devreme, la doar 11 ani, lăsându-şi părinţii şi fratele mai mic cu întrebări fără răspuns. Accidentul teribil s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în Bucureşti. Un poliţist conducea maşina cu viteză şi le-a lovit din plin pe Raisa şi prietena ei care traversau chiar pe la trecerea de pietoni.

Fratele Raisei, în vârstă de trei ani, a început să pună întrebări despre sora lui. Fiind obişnuit să o vadă în permanenţă acasă, lângă el, nu înţelege de ce nu se mai joacă cu el. Cei doi erau foarte ataşaţi unul de altul şi aveau o relaţie specială.

Tatăl Raisei a povestit într-un interviu la tv cum a primit cel mic vestea că sora lui nu mai e.

”A întrebat două seri de ce nu vine Raisa acasă să doarmă și i-a spus Lili (n.r. mama fetiței) că ea vine doar noaptea să ne vegheze și că e un îngeraș de acum”, a spus tatăl Raisei la Acces Direct.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.