“Polițistul magician”, omul legii din Sibiu care aduce zâmbete copiilor. Imaginile devenite virale VIDEO

TRIMITE PRIETENILOR

“Polițistul magician” este un ofițer din Sibiu, pe nume Viorel Teacă, care a făcut un obicei din a distra copii din localitate, iar atitudinea sa a devenit apreciată de toată lumea.

„Polițistul magician” este denumirea pe care și-a dobândit-o Viorel Teacă, un om al legii din Sibiu, care a devenit extrem de popular pentru abilitățile sale de a distra copiii din localitate. Gesturile sale față de copii, dar și maniera profesionistă și „atipică” în care își face meseria, l-au făcut să devină apreciat de toți.

Chiar dacă unii agenți de Poliție s-au făcut remarcați pentru abuzurile în serviciu, Viorel Teacă s-a făcut cunoscut pentru faptul că pune zâmbete pe fețele celor mici și pentru profesionalismul său.

Recent, „Polițistul magician” s-a oprit în dreptul unui grup de copii de gimnaziu și a început să-i distreze în stilul său caracteristic. Ofițerul plin de răbdare, blândețe și bunătate i-a surprins pe micuți prin sunetele pe care le-a pus la sirena mașinii sale. Polițistul i-a implicat și pe copii în acest joc al sunetelor și i-a întrebat pe fiecare dintre copii pe ce buton să apese.

„Polițistul magician”: Ați da timpul înapoi să fiți iar copii?

„Ați da timpul înapoi să fiți iar copii?” a scris polițistul Viorel Teacă, în dreptul clipului pe care l-a postat recent pe rețelele de socializare și care a adunat peste 20.000 de aprecieri și peste 2.000 de distribuiri.

Aceasta nu este, însă, singura faptă bună pe care polițistul Viorel Teacă a făcut-o pentru copiii pe care îi întâlnește zi de zi. Omul legii s-a oprit în fața curții unor micuțe care vindeau sirop dulce și pentru că nu avea bani la el, le-a oferit acestora câte două bomboane de fiecare, în schimbul unui pahar cu delicioasa băutură, titrează CanCan.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.