Povestea cățelului care a rămas singur în curtea abandonată dupa ce stăpânii i-au murit în urmă cu 3 ani ! In toți acești ani el a așteptat

TRIMITE PRIETENILOR

O poveste trista in Suceava, unde un caine batran a ramas in curtea in care a trait toata viata lui si dupa ce stapanii au decedat, in urma cu 3 ani. In toti acesti ani a stat singur si s-a hranit cu ce a mai primit din cand in cand de la o ruda a fostilor proprietari.

Pe pagina de Facebook a Asociatiei Casa lui Patrocle este relatata intreaga poveste a cainelui din comuna Ipotesti.

“Tisauti, azi. Impreuna cu jandarmii am mai salvat un suflet. Apel la 112 cum ca intr-o gospodarie ai carei batrani au murit in urma cu vreo trei ani, a ramas cainele de izbeliste. Caine care ar musca si ar fi agresiv.

Lesne de inteles, caci sta acolo singur de peste trei ani. L-ar fi hranit o ruda a batranilor in tot timpul asta, dar saptamana trecuta casa a fost vanduta. Noul proprietar a demolat casa batraneasca. Cainele a ramas acolo cuminte pe movila lui de moloz. Si pare ca pazeste ce-a mai ramas din casa, si din amintirile sale dintr-o alta viata alaturi de oamenii care l-au crescut.

Pare ca-i orb, insa maine il va vedea un medic. Chel, slab, fara dinti. Cam rautacios ce-i drept, dar de singuratate si teama. Mai are rost sa intrebam de ce nu s-a gasit un vecin, un om dintr-un sat intreg care sa-l adopte si sa-i poarte de grija? N-are sens. Va ramane in grija noastra si nu-i va lipsi nimic.

Multumim Jandarmeriei Suceava pentru sprijin si implicare!”, scrie Asociatia pe pagina sa de Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.