Povestea micuței Daniela îți va umple ochii de lacrimi! Întrebată ce își dorește să mănânce, copila are o singură dorință: un colț de pâine

TRIMITE PRIETENILOR

Micuța Daniela visează la o păpușică, iar pentru ea un colț de pâine este un adevărat lux. Cu toate acestea, ea nu încetează să zâmbească și să cânte ce aude prin casă. Daniela are nevoie de ajutorul nostru pentru a avea o șansă la o viață mai bună.

Daniela are nevoie de noi. Unele povești nu pot pru și simplu să ne lase indiferenți. Acesta este și cazul poveștii micuei care se bucură pentru un simplu colț de pâine. Asociația „Povestea Mea” a popularizat cazul fetiței care nu a primit niciodată un cadou de Crăciun. Reprezentanții asociației au rămas impresionați de fetița care privește cu speranță la fiecare persoană care îi trece pragul casei. Ochișorii ei mari privesc în stânga și în dreapta cu uimire și rușine.

Reprezentanții asociației au vizitat-o pe Daniela, iar poveștile pe care le-au auzit au fost extrem de emoționante. Cu toate că este un copil extrem de cuminte, fetița nu a fost niciodată vizitată de Moș Crăciun. Ea speră că Moșul nu este supărat pe ea, ci că nu a putut să o viziteze pentru că soba ei nu are horn sau pentru că iernile au fost prea friguroase pentru el.

Daniela visează și ea la multe lucruri, la jucării și dulciuri, dar este atât de modestă încât nu crere niciodată nimic, ba mai mult reușește să se bucure de lucrurile pe care le are și mai ales de familia ei.

Daniela visează la o păpușică

„Nu a avut niciodată o păpușă, nu ne-am permis dar să știți că s-a jucat cu o pernă mereu!”, a spus mama fetei cu lacrimi în ochi.

Întrebată care e mâncarea ei preferată, Daniela a răspuns: „Pâinea”, în timp ce mama fetiței își înghițea lacrimile.

„Am o minune de copil, nu cere nimic. Ia un colț de pâine și merge lângă sobă. Mănâncă și cântă ce aude prin casă sau pe stradă. Poate nu are o copilărie prea frumoasă dar este fericită!”, a continuat mama ei.

Din păcate mulți copii din Româina au o situație extrem de asemănătoare cu a Danielei, iar ei au nevoie de ajutorul nostru. Orice sprijin, orice ajutor pentru Daniela înseamnă enorm. Donațiile se pot face aici:

PayPal : https://paypal.me/povesteamea

REVOLUT: https://revolut.me/povesteamearo

REVOLUT: 0772007008

Asociatia Povestea Mea

RON : RO07BTRLRONCRT0536856701

EUR : RO54BTRLEURCRT0536856701

BIC / SWIFT : BTRLRO22

Cu specificația : “Daniela”


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.