Procuror beat, fotografiat complet dezbrăcat în magazin. Plecase să își cumpere alcool. FOTO

TRIMITE PRIETENILOR

Un procuror din Polonia riscă să fie concediat după ce a fost fotografiat complet dezbrăcat, în timp ce cumpără alcool dintr-un magazin din Swidnica, oraș din sud-vestul țării, potrivit Daily Mail.

Bărbatul de 38 de ani, identificat drept Maciej W. de presa locală, s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice în acel moment.

Într-una dintre fotografii acesta apare cu o cutie cu patru beri în mână, în timp ce se îndrepta spre casa de marcat. Alte fotografii îl arată apoi pe Maciej rătăcind pe străzi.

Fotografiile au fost publicate de portalul Swidnica24 și s-au viralizat rapid.

Martorii au sunat la poliție, iar procurorul a fost arestat pentru indecență publică și ulterior predat familiei.

 

Maciej s-ar fi aflat în concediu în momentul incidentului, potrivit unui purtător de cuvânt al procuraturii.

Procurorul a fost suspendat și urmează să fie sancționat, a anunțat un alt purtător de cuvânt. „Pedeapsa disciplinară pentru procurorul public ar putea fi avertisment, mustrare, reducere salarială, amendă, destituirea din funcție, transferul, sau eliminarea din procuratură”, a transmis Lukasz Lapczynski.

Maciej, care a început să lucreze ca procuror în urmă cu 10 ani și a fost numit procuror districtual în Swidnica în 2016.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.