Proiectul ideal pentru o familie cu 2-3 copii. Casa moderna cu 3 dormitoare si garaj accesibila pentru toate buzunarele

TRIMITE PRIETENILOR

Proiectul pe care urmeaza sa vi-l prezentam in continuare este o casa construita pe un singur nivel, cu trei dormitoare si garaj. Aceasta casa poate fi proiectul ideal pentru o familie cu 2-3 copii care detine o parcela de teren dreptunghiulara cu dimensiuni de 20.8 x 28 metri. Aceasta casa are o arhitectura clasica, cu acoperis in patru ape si elemente decorative din lemn pentru fatade. Cromatica casei foloseste doar trei culori ceea ce ii va permite sa se incadreze cu usurinta atat intr-un peisaj urban mai aglomerat cat si intr-unul rural cu mai multa verdeata. Camerele beneficiaza de geamuri si usi mari care vor oferi lumina naturala pe tot parcursul zilei.

In partea din fata a casei se afla garajul din care se poate intra atat in casa cat si in camera centralei care poate avea si rolul unui uscator de rufe. Bucatarie este semideschisa catre living si are o mica camara unde va veti putea depozita diferite alimente sau oale si tigai pentru gatit. Livingul are atat o zona dedicata servirii mesei cat si o zona de relaxare cu televizor si semineu. Prin cele doua usi glisante puteti iesi pe terasa acoperita unde va veti putea invita prietenii la o cafea sau o bere. Cele trei dormitoare au aproximativ aceleasi dimensiuni, cel matrimonial avand un dressing construit in perete. Toate camerele au iesire direct pe terasa astfel ca veti putea iesi sa va relaxati in gradina fara sa deranjati ceilalati membri ai familiei.

Casa are doua bai, una mica cu cabina de dus care deserveste livingul si care poate fi folosita si de invitati si una mare cu cada si cabina de dus pentru dormitoare. In spatele casei va puteti amenaja o terasa cu fotolii, sezlonguri sau hamace pentru a va putea bucura in timpul liber de vremea calduroasa.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 120.72
Inatimea casei: 7.10 m
Cubaj net: 448.81 mc
Deschidere minima teren in vederea construirii: 20.80 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 28 m
Panta acoperis: 30 grade


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.