PSD-istul Ghita strange semnaturi pentru demiterea lui Clotilde Armand: „Minte, jigneste si are impresia ca Primaria Sectorului 1 este mosia parintilor din Guadalupe. Poporul este Guvernul si Parlamentul!”

TRIMITE PRIETENILOR

Deputatul PSD Daniel Ghita isi indeamna sustinatorii sa stranga semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. „Minte, jigneste si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe”, sustine Ghita.

„Primesc sute de mesaje: Ne pare rau, ca am tacut cand s-au fraudat alegerile la Capitala! Nu aveam gunoaie pe strazi, sobolani, vulpi, capuse si gandaci, isteriile unei incompetente, care minte, jigneste, si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe?!

Cand am anuntat ca #gabrielafirea a fost tradata, furata (prin STS) si un Exit Poll fals, care nu reflecta adevarul, eram jignit de postacii USR. Firea NU a pierdut alegerile!

S-au fraudat alegerile la Capitala si in Sectorul 1! Strangem semnaturi sa ii demitem din functii ? Fapte, de vorbe suntem satui.

Cine organizeaza strangerea de semnaturi ? Poporul este Guvernul si Parlamentul!”, a scris Ghita pe Facebook.

PSD va sustine orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, pe 8 iunie, presedintele partidului, Marcel Ciolacu. 

„Am decis, impreuna cu colegii mei, sa sustinem orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice initiativa cetateneasca, nu initiativa politica. Doamna Clotilde Armand a demonstrat ca nu este in stare sa-si exercite atributiile de primar. Bataia de joc la dresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie sa inceteze mai repede de 4 ani cat ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”, a afirmat Ciolacu, dupa sedinta Consiliului Politic National al PSD.

El a adaugat ca primarul Sectorului 1 ar trebui sa ia exemplul Sectoarelor 3 si 4.

„Inainte sa se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui sa faca o vizita prin Sectorul 3 sau prin Sectorul 4 sa vada cum arata acolo tot serviciul local, cum nu exista gropi, nu exista gunoaie si cum, in continuare, parcurile arata la un standard european”, a mai spus liderul PSD.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.