Recunoaște că primește ordine din afară? Remarcă trecută neobservată, dar plină de posibile înțelesuri. „Protestatarii pot să-mi ceară demisia. Deciziile nu se iau aici”

TRIMITE PRIETENILOR

Raed Arafat a refuzat să comenteze în vreun fel faptul că românii au ieșit în stradă, nemulțumiți de restricțiile aberante impuse de Guvernul Cîțu. Cu toate acestea, șeful DSU a făcut o remarcă trecută neobservată, dar plină de posibile înțelesuri, în timpul intervenției de luni seară de la Digi24.

Potrivit R3media, întrebat despre solicitarea protestatarilor din toată țara de a-și da demisia, Arafat a răspuns: „Protestatarii pot să-mi ceară demisia. Deciziile nu se iau aici”.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență nu a dezvoltat subiectul, lăsând loc de speculații că deciziile pe care le ia România în privința pandemiei vin din alte zări.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.