Renate Weber încasează lunar 3 pensii al căror cuantum depășește 110.000 lei, la care se adaugă salariul de avocat al poporului de 23.000 lei

TRIMITE PRIETENILOR

Renate Weber, în vremurile de după revoluție s-a vrut să fie o militantă pentru apărarea drepturilor omului. Această poziție a fost una MIMATĂ, întrucât nu cunoaștem fapte răsunătoare pentru apărarea drepturilor omului săvârșite de Renate Weber, în schimb știm că, Renate Weber a încasat sume „GRASE” de la fundația Soroș. În funcțiile deținute, Renate Weber ar fi avut posibilitatea să facă multe pentru frageda democrație de după anii 90 și până în prezent, mai ales că a ocupat multe funcții la nivel internațional, care i-au oferit „vizibilitate” în mass-media, dar se pare că nu prea a fost interesată de acest lucru. Actualmente, Renate Weber încasează:

  • O pensie pentru funcția de fost judecător CEDO
  • O pensie pentru funcția de rector universitar pe care a deținut-o.
  • O altă pensie o încasează pentru funcția de fost europarlamentar.

Toate aceste pensii însumate, au cuantumul total de 110.000 lei, adică 1 miliard o sută milioane lei vechi. La această sumă se adaugă și salariul de avocat al poporului în cuantum de 23.000 lei. Făcând o socoteală simplă, putem observa că, veniturile lunare ale lui Renate Weber sunt de 133.000 lei, adică 27.708 euro/lunar. Dacă considerați că, Renate Weber nu merită să ocupe funcția de avocat al poporului, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.