România are cea mai agresivă scumpire la carburanți din UE. Motorina se apropie de 9 lei pe litru

TRIMITE PRIETENILOR

Carburanții s-au scumpit din nou! Dacă săptămâna trecută a fost o ușoară scădere a prețurilor la pompă, acum motorina se apropie de 9 lei pe litru.

Preţul carburanţilor continuă să crească. România are cea mai agresivă scumpire la carburanți din Uniunea Europeană, potrivit statisticilor europene.

Benzina standard se vine marţi în Bucureşti cu preţuri între 7.7 lei, la o benzinărie Lukoil din Ghica – Tei, şi 7.9 lei la o benzinărie Mol din zona Podul Grant, potrivit monitorulpreturilor.info.

Preţul pentru benzina premium variază între 7.82 lei şi 8.22 lei la o staţie Petrom de pe Şoseaua Alexandriei.

Veştile nu sunt deloc bune pentru proprietarii de maşini diesel. Un litru de motorină standard se vine marţi, 3 mai, cu preţuri între 8.55 lei la o staţie Lukoil din zona Orhideelor, şi 8.62 lei la o benzinărie Petrom din Drumul Taberei.

Motorina premium se apropie de 9 lei. În Bucureşti, cel mai mic preţ per litru de motorină premium este la o staţie Lukoil din zona mall Orhideelor – 8.91 lei pe litru.

Cel mai mare preţ pentru un litru de motorină este la mai multe staţie Petrom din Capitală, 8.98 lei.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.