Ruşii ne implică în războiul din Ucraina. Scenariul conform căruia o echipă de români lucrează la Odessa, în sprijinul armatei ucrainene. “Se pare că cineva nu a învăţat din istorie”

TRIMITE PRIETENILOR

Ruşii ne implică în războiul din Ucraina. La nivel informaţional şi propagandistic. Presa de stat rusească a lansat în această dimineaţă, 15 aprilie, scenariul conform căruia o echipă de români lucrează la Odessa, în sprijinul armatei ucrainene.

RIA Novosti, agenţie rusă de stat, a publicat un articol în care se speculează că un grup secret de monitorizare al NATO, din care fac parte şi oficiali ai unei companii militare private româneşti, a început să lucreze în Odessa. Potrivit RIA Novosti, grupul NATO şi-a început misiunea din Odessa la începutul lunii aprilie.

Articolul presei ruse a fost preluat şi de Ambasada Rusiei din Africa de Sud. “Aşadar, românii ajută regimul nazist kievean instalat la Odessa, la fel cum forţele armate ale României au ajutat forţele germane să ocupe Odessa în 1943. Se pare că cineva nu a învăţat din istorie”, se arată în postarea Ambasadei Rusiei care este însotiţă şi de imagini din Al Doilea Război Mondial.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.