S-a dus la doctor pentru ca avea respirația urât mirositoare! Cauza identificata, o grava problema de sanatate

TRIMITE PRIETENILOR

Respiratia urat mirositoare este o problema cu care ne confruntam multi, insa grav este ca uneori cauza nu este igiena precara sau alimentatia, ci o alta problema de sanatate. Multi oameni sufera de pietre la rinichi, insa putini stiu ca acestia se pot dezvolta si in cavitatea bucala.

Aceste pietre sunt cunoscute sub denumirea de pietre amigdaliene. Apar atunci cand celulele moarte, alimentele, mucusul si/sau bacteriile patrund in cavitatile in care sunt pozitionate amigdalele. Aceste substante devin mai dure sau se calcifica in timpEste o afectiune destul de comuna, dureroasa, care provoaca un aspect zdrenturos si despicat al mucoasei bucale.

Calculii propriu-zisi sunt mai greu de observat din cauza faptului ca se formeaza, de regula, chiar in spatele amigdalelor. De cele mai multe ori pietrele sunt foarte mici, dar atunci cand cresc cauzeaza respiratie urat mirositoare, dureri de urechi, sau dureri de gat.

Cel mai simplu remediu in aceasta problema este gargara cu sare, timp de 7 zile. Este indicat totusi sa consultati si un medica in care observati unele dintre simptomele de mai sus.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks