Eveniment

S-a tinut de cuvant. Cornel Zainea si-a dat demisia din USR si din Parlament

TRIMITE PRIETENILOR

Camera Deputatilor a vacantat, marti, locul de deputat in Circumscriptia electorala nr. 25 Ilfov, ca urmare a demisiei lui Cornel Zainea.

S-au inregistrat 170 de voturi „pentru” si 3 „impotriva”.

Cornel Zainea si-a anuntat joia trecuta demisia din USR si din Parlament, precizand ca evalueaza implicatiile unei candidaturi independente la Camera Deputatilor, in Ilfov.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, el a aratat ca USR „si se pare ca si PLUS” devin partide in care castiga cine „are control pe filiala”.

El a apreciat ca „doar un mesaj politic extrem de puternic” mai poate produce schimbarile pe care societatea le asteapta de 30 de ani.

„Limitarea mandatelor pentru orice functie publica. Vot pentru persoane, nu pentru liste. Un stat in care oamenii ajung in functii pe merit, nu un stat capturat de impostori. Intr-un gest de onoare pe care il consider obligatoriu, fiind ales deputat pe listele USR, mi-am dat si demisia din Parlament. Oricum ar fi urmat s-o fac in ultima zi de mandat, pentru a nu ramane cu tinicheaua pensiei speciale agatate de coada. E o discutie mai veche intre parlamentarii USR, inca de la preluarea mandatelor, de care colegii mei sper sa nu uite. Daca coruptia este considerata un cancer al societatii romanesti, cred ca pensia speciala este un fel de… COVID: ii omoara cu zile pe cei vulnerabili, in timp ce ‘norocosii’ nu prezinta niciun fel de simptome”, a mentionat Zainea.


TRIMITE PRIETENILOR

S-ar putea să-ți placă și...