Să-l suni pe ministrul de Interne dupa ce un echipaj de jandarmi a verificat restaurantul in care se afla și să te mai și fălești – asta înseamnă să ți se urce rujul la cap!

TRIMITE PRIETENILOR

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan anunta ca l-a sunat pe ministrul de Interne, Lucian Bode, dupa ce un echipaj de jandarmi a venit sa verifice daca localul in care se afla respecta masurile de protectie sanitara.

„Nu suntem stat autocratic, unde sa calcam in picioare firme si oameni care abia mai traiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm in urma COVID si-n urma masurilor restrictive. Nu are de ce sa vina Jandarmeria, cu oameni in uniforma, nu au de ce sa vina sapte oameni pe o terasa, speriind publicul”, a declarat Rares Bogdan la Antena 3.

Rares Bogdan a adaugat ca l-a sunat apoi pe ministrul de Interne, insa acesta nu i-a raspuns.

„Vreau sa-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, si pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, sa actioneze si sa le explice domnilor de la Politie ca nu mai este stare de urgenta. Companiile romanesti au trait extrem de greu, mai ales cele din HoReCa.

Astazi, am fost cu familia intr-un loc, am mai fost in trei locuri, pentru ca am avut intalniri, si m-am bucurat de aceasta stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucurestiului si, in fiecare din cele patru locatii din nordul Bucurestiului, au navalit cei din Jandarmerie sau din Politie”, a mai sustinut Rares Bogdan.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.