Sărăcia din țara noastră e bine evidențiată de statistici. Un român trebuie să lucreze 9 ani pentru a câştiga salariul anual al unui britanic. 174 de zile muncim doar pentru taxe

TRIMITE PRIETENILOR

Sărăcia din țara noastră e bine evidențiată de statistici. Un român trebuie să lucreze 5 ani pentru a obţine salariul net anual al unui spaniol (20.603 euro) sau al unui italian (21.246 de euro), şase ani şi jumătate pentru a câştiga salariul net anual al unui german (27.839 de euro) şi mai bine de 9 ani pentru a câştigat salariul unui britanic (37.122 de euro).

Mai trist de atat este faptul că un roman lucrează 174 de zile pe an doar pentru a-şi plăti dările faţă de statului, conform unui studiu al Institutului Economic Molinari despre taxele pe care pe plătesc muncitorii din ţărie UE.

același studiu arată că pentru fiecare euro pe care un angajat din România îl primeşte, la finalul lunii angajatorul trebuie să plătească 1,76 de euro.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.