Sărăcie mare! Carnea, cașcavalul și salamul cu sisteme antifurt în supermarketuri

TRIMITE PRIETENILOR

Se fură tot mai multă mâncare din magazine. Hypermarketurile iau măsuri drastice din cauza hoților de alimente care dau tot mai multe atacuri în această perioadă. Pachetele de carne de vită, dar și cașcavalul au fost dotate cu sisteme antifurt, după ce mai multe caserole au dispărut din magazine fără a fi plătite.

. Managerii unui magazin Lidl din cartierul Ghencea au decis să monteze sisteme antifurt pe pachetele de carne de vită după ce marfa a început să dispară din lăzile frigorifice fără a fi achitată la casele de marcat,, arată România TV.

Într-un important lanț de supermarketuri din Capitală, carnea de vită de la raft are instalat un sistem antifurt, după ce multe pachete de carne au dispărut din rafturi fără a fi înregistrate la casa de marcat.

În cazul cașcavalului, acesta a fost pus în cutii securizate pentru a stopa fenomenul furturilor de la raft.

S-au montat sisteme antifurt pe caşcaval, salamuri după ce unii români au furat produsele alimentare fie pentru consumul propriu, fie pentru a le vinde mai departe.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.